KETOB Yönetim Kurulu Üyeleri, Tayyar GÜL Başkanlığı nda geçtiğimiz günlerde görevine başlayan Kemer İlçe Emniyet Müdürü Muhittin ERGEN i ziyaret etti.
KETOB adına ERGEN e yeni görevinde başarılar dileyen Tayyar GÜL, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile dernek olarak her konuda işbirliğine hazır olduklarını belirtti. Her sene sezon öncesi Otel Güvenlik Görevlilerine yönelik eğitimler konusunda, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile birlikte çalıştıklarını ifade eden Tayyar GÜL, yeni sezonda da Emniyet in üzerinde durulması gereken konularda, bölgede daha iyi bir koordinasyon sağlamak üzere yeni bir eğitim semineri düzenlemenin faydalı olacağını söyledi.
ERGEN, KETOB Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretleri için teşekkür etti. Emniyet olarak sivil toplum kuruluşları ile topluma daha fazla hizmet götürme anlamında her zaman işbirliğine hazır olduklarını belirten ERGEN, bu konuda tüm imkanların kullanılacağı konusunda kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini ifade etti.
Antalya da gerçekleştirilen Önce Yaya Projesini dernek olarak önemsediklerini ve desteklediklerini vurgulayan GÜL, aynı projenin Kemer de gerçekleştirilmesi ve başarıya ulaşması için görev ve sorumluluk almaya hazır olduklarının bilgisini verdi.
Yaya Öncelikli Yol Projesi nin mimarlarından olduğunu belirten ERGEN, kendisinin de bu konu da hassas olduğunu ve Kemer de de bu projenin hayata geçirilmesi için ön çalışmalara başladıklarını söyledi.
Karşılıklı olarak,geçmiş ve gelecek sezon değerlendirmeleri ve bölge sorunları konusunda görüş alış verişlerinin ardından KETOB Yön Kurulu Başkanı Tayyar GÜL, Başkan Yardımcısı Metin PELTEK, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat KALAYCI ve Yakup ÇEKMEN, ERGEN in makamından ayrıldı.