Antalya'da MHP'den 2'nci sıra milletvekili adayı ve MHP Genel Başkanı Sn. Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı Sn.Ahmet Selim Yurdakul, MHP Antalya Milletvekili adayları Cengizhan Gököz, Güray Parlak Ve Neşe Gül, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, 7 Haziran seçimleri öncesin de Crystal De Luxe Hotels’ de KETOB (Kemer Turistik Otelciler Birliği) ile bir araya geldi.
Ahmet Selim Yurdakul, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıkladığı seçim bildirgesini anlattı. Otelcilerin yaşadığı sorunlarla ilgili sorulara cevaplar verdi.
Turizm sektörünün 12 ay canlı kalamamasının ekonomik alanda ve sosyal hayatı da etkileyen birden fazla soruna neden olduğunu söyledi.
Kış aylarında kapanan oteller nedeniyle önemli bir kesimin işsiz kaldığını, kalifiye personelini işten çıkaran işverenin yeni turizm sezonunda yetişmiş eleman bulamama konusunda sıkıntıya düştüğünü aktardı.
Bunun için partisinin seçim bildirgesinde sağlık turizmi başta olmak üzere kongre ve fuar turizmi, kültür turizmi, yat turizmi gibi turizm alanını çeşitlendirecek yeni alanlar önerildiğini aktardı.
"Antalya'da turizmi 12 aya yaymayı başardığımız takdirde kentteki birçok sorununda çözüleceğini" belirttip,toplantıya katılan otel yöneticilerin tek tek fikir ve önerilerini dinledi.